Om os

Historik og baggrund

Bærebyg blev etableret i november 2019 af Flemming Hvidberg og Keld Riis.
Igennem samarbejdet med nedbrydningsvirksomheden Hvidberg A/S har Bærebyg adgang til en ekspertise i at nedrive og indsamle byggematerialer på en miljømæssigt forsvarlig måde, så disse vil kunne genbruges. Derved sikrer vi en mere miljørigtig tilgang til brugbare materialer og installationer og samtidigt får vi ting, der har stor håndværksmæssig værdi, tilbage i et kredsløb til alles fordel. 

Vi har kompetencer til at vurdere, sortere og i visse tilfælde reparere el-artikler, køleskabe og andre bygningsdele, så de igen kommer i anvendelig stand.

Vi skal bort fra smid-væk-kulturen
Bygge- og anlægsbranchen står for en stor del af Danmarks samlede affaldsmængde, og når vi recirkulerer brugte materialer, medvirker vi til at reducere mængden af affald, sparer energi, ressourcer og reducerer den miljømæssige belastning.

Vi er med ved nedrivning
Ved at deltage i vurdering af materialer allerede inden nedrivning vil Bærebyg få mulighed for at tilbyde større partier, som kan anvendes af bl.a. håndværkere og private kunder, designere og arkitekter, der i forbindelse med reparationer, restaureringer, nyindretning eller andre aktiviteter ønsker en bæredygtig tilgang.

Overskudsmaterialer
Udover genbrugsmaterialer vil Bærebyg også på ad hoc basis tilbyde nye materialer i form af restpartier, overskuds- eller fejlproduktion til en favorabel pris. Det kan være materialer fra f.eks konkursboer, dødsboer, eller større byggerier.

Ved at klikke på "OK" -knappen for dette website eller fortsætter med at bruge vores website, giver du samtykke til førsteparts og tredjeparts brug af cookies

Reserver denne vare

OBS: