Jobmuligheder

Butikschef til Bærebyg

Som daglig leder af Bærebyg skal du kunne udvikle, stå for driften af butikken, betjene kunder og være leder af butikkens medarbejdere. Du bliver samtidigt ansvarlig for at butikken altid fremstår indbydende og inspirerende for vore kunder og skal være inde over klargøringen af produkter til videresalg, hvor du også sparrer med samarbejdspartnere om indkøb til varesortiment.

 

Vi forventer

  • At du har brancheerfaring fra byggemarked eller lignende.
  • At du har forretningsforståelse.
  • At du er initiativrig.
  • At du har let til smil.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en nyetableret butik hvor du har gode muligheder for at præge udviklingen. 
  • Vores åbningstider er hverdage 10.00 – 17.00 samt lørdage 10:00-15:00.
  • Du må i starten forvente at arbejde hver 2. lørdag.
  • Løn efter kvalifikationer.

Om Bærebyg

Igennem samarbejdet med nedbrydningsvirksomheden Hvidberg A/S har Bærebyg adgang til en ekspertise i at nedrive og indsamle byggematerialer på en miljømæssigt forsvarlig måde, så disse vil kunne genbruges. Derved sikrer vi en mere miljørigtig tilgang til brugbare materialer og installationer og samtidigt får vi ting, der har stor håndværksmæssig værdi, tilbage i et kredsløb til alles fordel. 

Udover genbrugsmaterialer vil Bærebyg også på ad hoc basis tilbyde nye materialer i form af restpartier, overskuds- eller fejlproduktion til en favorabel pris. Det kan være materialer fra f.eks. konkursboer, dødsboer, eller større byggerier. Vi sælger vores produkter via vores hjemmeside her baerebyg.dk samt gennem vores butik i Struer, hvor vi råder over 2.000 kvm. butik og lager. 

Er du interesseret?

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Keld Riis på tlf. 5166 5540 eller mail keld@baerebyg.dk.

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning snarest til keld@baerebyg.dk.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rigtige.

Ved at klikke på "OK" -knappen for dette website eller fortsætter med at bruge vores website, giver du samtykke til førsteparts og tredjeparts brug af cookies

happy holidays

Reserver denne vare