Blogindlæg

Udvidelse af ejerkredsen i Bærebyg Aps

Bærebyg ApS udvider ejerkredsen, idet Søren Smedegaard Rasmussen den 1. december indtræder i ejerkredsen og samtidigt indgår i den daglige drift og ledelse i virksomheden.

Udvidelsen af ejerkredsen er motiveret af behovet for yderligere strategisk udvikling, som blandt andet vil fokusere på udvikling af forretningsområder indenfor brug af bæredygtige materialer i byggebranchen samt produktudvikling af det eksisterende varesortiment.

“Vores interesse ligger i virksomhedens fremtid og fortsatte udvikling, og den udvikling vil tilføjelsen af Søren til ejerkredsen kunne bidrage til. 
Vi tror på at genanvendelse af materialer fra tidligere bygninger samt generel anvendelse af bæredygtige materialer til nedbringelsen af CO2-regnskabet i byggeriet, i stigende grad vil blive efterspurgt i byggebranchen de kommende år”, fortæller bestyrelsesformand Flemming Hvidberg.

“Da muligheden opstod hos Bærebyg, var jeg ikke i tvivl om at det var det rette at gøre. Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet og medvirke til at bæredygtigt byggeri i vores del af Danmark reelt er muligt.” fortæller Søren Smedegaard Rasmussen

Fra 1. december vil Søren Smedegaard Rasmussen vil således fremover være at finde i forretningen på Industrivej i Struer, hvorfra han sammen de øvrige medarbejdere er klar til at betjene kunderne.

 

For yderligere information:
Kontakt Adm. Direktør Keld Riis på e-mail; keld@baerebyg.dk eller telefon 5166 5540

Ved at klikke på "OK" -knappen for dette website eller fortsætter med at bruge vores website, giver du samtykke til førsteparts og tredjeparts brug af cookies

Reserver denne vare

OBS: